Bij leuke feestjes horen natuurlijk feestjurken. Deze jurken hebben altijd net iets extra’s dan de jurken die je in het dagelijks leven draagt. Ze zijn meer sexy doordat ze bloter zijn of omdat er glitters opzitten. Hieronder lees je verschillende elementen die jouw feestjurk extra bijzonder maken.

Een slit

Een slit zit aan de achterkant van je jurk. Het is een opening in de vorm van een druppel. In die vorm zie je dus een stukje huid. Dit geeft een sexy effect. Wat feestjurken met een slit ook mooi maken is dat ze altijd getailleerd zijn en een nadruk hebben op het decolleté.

Bustier feestjurken

De meeste mensen kennen een bustier vanuit vroeger. Toen stond een bustier bekend als een top die ook de boezem ondersteunde. Tegenwoordig is een bustier een feestjurk. Het is wel gebaseerd op vroeger, het is namelijk dezelfde top alleen dan zit er een rok aan vast. Je kan deze jurk ook aan als avondjurk of als cocktail jurk. Het is zeker een aanrader om er toch schouderbandjes bij te dragen.

V-Hals

De v-hals is een goede vervanger van de strapless feestjurken. Met de v-hals heb je namelijk hetzelfde sexy gehalte als bij strapless jurk, maar heb je niet het probleem dat je de jurk de hele tijd moet optrekken. Daarom is het zeker een aanrader om met een feestjurk te gaan voor een v-hals.

feestjurken

Little black dress

Eigenlijk heeft iedere vrouw deze jurk wel in haar kast hangen. Heb je hem nog niet, is het zeker een aanrader om er een te gaan kopen. Met dit jurkje kan je namelijk erg veel kanten op. Doordat het erg simpel is, kan je het super goed combineren. Denk aan een panty met leuke figuurtjes, een jasje, kleurrijke hakken of een opvallende sjaal.

Er zijn dus genoeg elementen om met jouw feestjurk extra op te vallen. Dus waar wacht je nog op? Ga nu naar de winkel en koop een fantastische feestjurk!